Извършената от полицейския екип справка обаче първоначално хвърлила в чуденка униформените

...
Извършената от полицейския екип справка обаче първоначално хвърлила в чуденка униформените
Коментари Харесай

Близнак от Бургас дръпна дявола за опашката, шмекерува пред полицията, че е брат си

Извършената от полицейския екип справка обаче в началото хвърлила в чуденка униформените

Криминално проявен и неизряден шофьор дръпна дявола за опашката, като се опита да избегне глоба, заблуждавайки полицията в Бургас, като се показа за своя брат близнак. 

Сюжетът като за сцена от комедиен екшън се разиграл на 18 юли. Полицейски патрул от Второ РУ-Бургас спрял за инспекция лек автомобил " Опел Корса " в региона на бул. " Сан Стефано " 115, който бил ръководен от 29-годишен локален гражданин. Шофьорът декларирал пред униформените, че е не запомнил документите си за идентичност и се показал за 29-годишен бургазлия.

Извършената от полицейския екип справка обаче хвърлила в чуденка униформените. Оказало се, че въпросният бургазлия има престъпно проявен брат близнак. Водачът отказал на полицейските чиновници да се свържат с негови близки, които да потвърдят самоличността му, като се опитал да попречи на служителите на реда да изпълнят отговорностите си.

Водачът е арестуван за период до 24 часа. Самоличността му била категорично установена и станало кристално ясно, че той е престъпно проявеният брат близнак, който се е опитал да избегне наказване, поради неналичието на шофьорска брошура и се опитал да заблуди чиновниците на реда, представяйки се за брат си.

Работата по случая продължава.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР